Despre mine

Vă îmbratișez dragilor și vă întâmpin cu un zâmbet larg și cald pe toți cei care ați fost curioși să dați click aici ca să aflați ceva despre mine.

Sunt mama a trei copii pe care mi i-am dorit din tot sufletul și soția unui om minunat fără de care nu aș fi completă. În adolescență visam mult, inclusiv la acel Făt-Frumos lângă care să trăiesc până la adânci bătrâneți.  Acum îl am lângă mine… până când, vom vedea!? 🙂

Tot în adolescență, dacă aș fi avut curajul să mă descriu, aș fi spus despre mine că sunt “altfel”, că sunt “specială”. Pentru că în acest spirit am fost crescută de bunica mea maternă. Fără vreun curs de parenting modern, mamaie îmi spunea în fiecare zi că sunt minunată și că trebuie să mă prețuiesc. Vorbeam putin, din timiditate, și analizam mult. Și îmi doream să fiu independentă. Am reușit să obțin asta destul de repede, pentru că am început să muncesc încă din primul an de facultate. Când am intrat în familia Protv, am pornit ca reporter de noapte pentru ca ziua să pot merge la cursuri. Am pus bucățică din mine în tot ceea ce am făcut până acum pentru că nu suport superficialitatea și neseriozitatea. Au fost și furtuni, evident. Lacrimi, încercări, eșecuri, căutări, însă întotdeauna am făcut ce am simțit.

Am însă o mare problemă – un exagerat simț al penibilului. Poate fi ok până la un punct. Nu mai este în regulă când asta se transformă în ceva ce începe să te cenzureze. Am crezut că prin munca mea spun și tot ce ar trebui alții să știe despre mine. Dar simt că a venit momentul să merg mai departe. Primesc zilnic foarte multe întrebări despre tot felul de lucruri de la femei și mame minunate, care doresc să le împărtășesc din experiența mea de mamă, ori despre cum mă îngrijesc, despre călătoriile mele cu 3 copii mici sau despre cum reușesc să împac viața de familie și cariera. Am să încerc să “ma prezint” mai mult aici, pe laviniapetrea.ro.

Sper să vă placă gândurile mele, poveștile mele și să găsiți aici și ceva răspunsuri la întrebările voastre.

Mă numesc Lavinia Varga și de când port acest nume sunt cea mai fericită și împlinită femeie.

FOLLOW ME